Nagy Andrea

12 éve kutyázom, első kutyusom egy bedlington terrier, Tóbiás, akivel az aktív sportkutyázást kezdtem. Ez a fajta nyúlvadász, így csodálatos volt megtalálni a számára testreszabott sportot, az agárpályát (https://www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras7/), illetve a coursinget (https://www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras6/). ezen a két területen rengeteg érmet, serleget és bajnoki címet szerzett az évek alatt.

Nagy változást hozott az életembe Maya, a malinois, aki (fajtájából is adódóan) mindenben jó, néhány sportban pedig kiváló :) . Sokszoros magyar bajnok és országos csúcstartó futópadon (https://www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras/), másfél éve veretlen itthon és külföldön, de kivétel nélkül nyertes vagy dobogós falmászásban, magasugrásban, agárpályán, szánkóhúzásban is, mindemellett pedig IPO vizsgára is készülünk (engedelmes, örző-védő, nyom).

Kövessétek a blogját (https://www.facebook.com/lelkesmaya/), és gyertek a KONDISULIBA, ahol az összes általa is gyakorolt sportot kipróbálhatjátok! tovább itt: KONDISULI

A Kutyasuliban én vezetem a Futtatót és a Klubfoglalkozást vasárnaponként, és vállalok Otthoni ellátást, ha a gazdik elutaznak, vagy Sétáltatást, ha kevés az idejük.

KONDISULI: tavasztól

KLUBFOGLALKOZÁS: vasárnap 10:00-11:30-ig

FUTTATÓ:
hétfő 7:30-09:00
kedd: 18:00-19:00
szerda: 7:30-9:00
csütörtök: 7:30-09:00
szombat: 07:30-09:00