Kacz Szilvia

1991 óta szinte mindig volt kutyám. Persze akkor még gyerek voltam. Majd 2010 ősszén érkezett hozzám Picur, aki egy amstaff-pitbull keverék. Mondhatni ővele keveredtem bele a kutyás világba. Kölyök, fiatal kutyaként még mi is jártunk oviba, majd 2 különféle iskolába. Másfél, 2 éves korában keveredtünk bele súlyhúzás és egyéb erőnléti sportokba, amikről addig még hallani se hallottam. Azóta persze nagyon sok sportággal találkoztam.

Időközben, nagyjából 2014-től kutya kellékek gyártásával is foglalkozunk. Nyakörvek, pórázak, fekhelyek, autós kiegészítők kicsiktől a nagyokig. Saját gyártású termékeket egyedi méretben is elkészítjük. Az évek folyamán a termék kör bővült, importált jutalomfalatokkal, eledelekkel és egyéb eszközökkel: SYSO DOG THE DOG STYLE

2018 ősszén Picur mellé, befogadtunk egy németjuhász jellegű felnőtt kutyát. Ő sajnos nem az egyszerű kutyák közé tartozik. Részben instabil idegrendszere miatt, részben pedig a menhely előtti életéből hozott rossz tapasztalatok miatt. De napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra fejlődünk megfelelő terheléssel.

2018-ban letettem a kutyakozmetikai vizsgát, így bővíthettem a kutyákkal való tevékenységemet.

Ügyfelek kutyáival nagyjából 2017 óta foglalkozom. Először kutyasétáltatással kezdtem, majd mivel a kutyák többet akartak, így elkezdtem őket tanítani alapengedelmesre. Persze a gazdik mindig kaptak házifeladatot. Ez a módszer teljesen bevált. A kutyák élvezik, a gazdik pedig örülnek, hogy szellemileg, fizikailag fáradt kutyát kapnak vissza. Az évek során némelyikük sikeres engedelmes vizsgát is tett.

© 2018 Lelkes EdzőklubAll rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free!