Házirend

Legfontosabb: ha kérdésed, problémád akad vagy segítségre van szükséged, ne félj szólni nekünk, keress minket bizalommal. Szeretnénk, ha jól éreznétek nálunk magatokat, mi pedig igyekszünk mindenben segíteni nektek.

Autóval a kutyasuli területére nem lehet beparkolni, kérünk minden kedves gazdit, hogy használjátok a környező utcákat vagy a Tesco parkolót és NE az étterem vagy az ingatlaniroda előtti parkolókat, mert azok magánparkolók.

Ha egy rendezvény miatt (pl sport versenyek) mégis engedélyt kaptál a beállásra akkor kérjük tartsd be az alábbi szabályokat:

- Nagyon lassan és körültekintően közlekedj, mert kisgyerek és kutya is előbukkanhat az udvaron

- CSAK az általunk kijelölt helyre parkolj, mert a terület többi részén nem tudsz megállni anélkül, hogy az ott működő vállalkozást ne akadályoznád

- Kérünk figyelj minden eszköz és egyéb jármű épségére.

A főbejárat és a kutyasuli közti területen (egy másik vállalkozás területe/raktára) rövid pórázon, körültekintően hozd kedvencedet (kisgyerek és kutya is megfordulhatnak itt), a kutya legyen mindig rövid pórázon és ne hagyd, hogy összepiszkítson (kicsi vagy nagy dolog) bármit. Ha mégis "baleset" történik, takarítsd össze.

Kizárólag érvényes veszettség, kennelköhögés elleni és két évnél nem régebbi kombinált oltással rendelkező kutya vehet részt a foglalkozásokon. Ovisoknál a kennelköhögésnél van türelmi idő, itt a gazda saját felelősségére döntheti el hogy hozza e a kiskutyát vakcina nélkül a kutyasulira.

A kutyasuli területére (zsilipes ajtó) a BELÉPÉS CSAK KIKÉPZŐ ENGEDÉLYÉVEL/FELÜGYELETÉVEL lehetséges. A kapukat (mindkettőt) MINDIG MINDEN körülmények között be kell zárni (nem elég behajtani). Sajnos a baj egy pillanat alatt is megtörténhet, így kérjük, nagyon figyeljetek oda.

A foglalkozásokon pórázról kutyát elengedni KIZÁRÓLAG KIKÉPZŐ ENGEDÉLYÉVEL lehetséges.

A kutyapiszkot mindenki köteles a saját kutyája után összeszedni és az erre megfelelő helyre kidobni. Zacskókat és kukát találtok a területen.

Más kutyáját etetni vagy önhatalmúan nevelni TILOS. Szólj nekünk, ha valamiért kellemetlenül érzed magad és mi segítünk megoldást találni mindenben.

Napköziben a kutyák be és kiengedése mindig csak kiképző segítségével történhet. Egyedül kiengedni vagy beengedni kutyát SZIGORÚAN TILOS.

A napközihez beszoktatás szükséges. Ez mindig külön egyeztetés alapján történik. Keress minket telefonon.

Az akadályokat saját kutyáitok testi épsége érdekében engedély nélkül ne használjátok (palló, palánk, karikaugró, stb).

Minden foglalkozásra jutalomfalattal, tartóval (akár övtáska), nyakörvvel (nem hám), és sima textil vagy bőr (nem flexi) pórázzal felkészülve érkezzetek.

Futtató foglalkozásokon labdát csak megbeszélés és egyeztetés után lehet (vagy nem lehet) dobálni. Akadhat olyan kutya, aki vitába száll a zsákmányért, ezért sose dobj engedély nélkül.

Köszönjük az együttműködéseteket!

Zsáklin, Andi és Szilvi

© 2018 Lelkes EdzőklubAll rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free!