ENGEDELMES képzés, egyéni képzés

25/08/2018
A képzés célja, hogy a gazdik elsajátítsák a kutya nevelésének és kiképzésének alapjait, ami elengedhetetlen a boldog- és kiegyensúlyozott kutya-gazda együttéléshez (családon belüli egészséges hierarchia, utcai séta, kirándulás, nyaralás... stb).

Mindehhez a pozitív és a negatív megerősítést a megfelelő egyensúlyban használjuk fel, belecsempészve ügyességi feladatokat is. Középpontban a hétköznapokban nélkülözhetetlen készségek megtanulása és gyakorlása áll, játékos, de ugyanakkor következetes, mindkét fél számára élvezetes feladatok segítségével: laza pórázon való közlekedés, szoros láb mellett követés (póráz nélkül is), behívhatóság (elvonó ingerek ellenére is), helyben maradás, ül, fekszik, "nem" vezényszavak megtanulása, akadályokon való áthaladás, agressziómentes játék a gazdikkal és fajtársaikkal. Hogy ne kelljen többé a viselkedése miatt otthon hagyni 4 lábú barátunkat...

KUTYAOVI: sok játék, szocializáció pár alap engedelmes feladattal. Bármikor be lehet csatlakozni.

TANFOLYAMOK: több szinten indítunk tanfolyamokat. Előre meghirdetjük a tanfolyam összes időpontját, amelyek egymásra épülnek, menetközben nem lehet becsatlakozni.

KLUBFOGLALKOZÁS: engedelmes feladatok sok szórakozással (akadálypálya, ügyességi és trükk feladatok). Bármikor be lehet csatlakozni azoknak a kutyáknak, akik tudnak helyben maradni, szociálisak és behívhatók.

EGYÉNI KÉPZÉSEK: alap engedelmes, városi séták, obedience, rally obedience, BH felkészítés egyéni tréningek keretében, időpontok megbeszélés alapján mindhárom trénerünknél.

© 2018 Lelkes EdzőklubAll rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free!